Jul 2017

Zeleste - Fish, Food & Wine

 


Jul 2017

Julemenuerne kan nydes fra d. 23. november og frem til jul. Og vi tager naturligvis imod bestillinger og reservationer allerede fra nu.
 

ZELESTES 3-RETTERS JULEMENU

FORRET
Laks - gedefriskost - karse - kerner
Kloster Eberbach, Trocken Riesling, Rheingau

HOVEDRET
Confiteret and - æbler - rødkål - kartoffelmos - kirsebærsauce
Château de Puy-Blanquet, Grand Cru, Saint-Émilion, Bordeaux

DESSERT
Kirsebærsorbet - kirsebærpuré - mandler - risskum - mandelmarengs
Tonel 12, Quinta de la Rosa, Douro, Portugal - 10 year Old Tawny

Pris pr. person 345 kr.
Inklusiv vinmenu + 260 kr. 

TILVALG
2 slags ost - chutney - knækbrød
Monbazillac, Sémillon, Frankrig

OST + 55 kr. pr. person
MONBAZILLAC + 60 kr. pr. person.

Ved forudbestilling på minimum 10 kuverter og
menuen bestilles 4 hverdage før jeres besøg i Zeleste.

Download Zelestes julemenuer her