Om Zeleste - Beskrivelse, lokation & kontaktinfo - Elite smiley certifikat

Zeleste er en smuk restaurant central beliggende i København, tæt på Kongens Nytorv og rundt om hjørnet fra Nyhavn. Zelestes menukort byder på inspiration fra det nordiske og franske køkken, hvor retterne er tilpasset sæsonens udbud af friske råvarer af højeste kvalitet.


Om Zeleste
 

Zeleste er en lille oase midt i København, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn. Menukortet byder på et udvalg af retter inspireret af det nordiske og franske køkken og tilpasset sæsonens udbud af friske råvarer.

Indretningen er stilren og klassisk med dekorationer, der bidrager til restaurantens romantiske og intime stemning. Der er også mulighed for at sidde mere privat i Zeleste, så I kan nyde jeres middag uden for mange forstyrrelser. Stueetagen bugter sig rundt om en smuk, brostensbelagt gårdhave med en stor, åben pejs. Inden døre er der mange hyggelige kroge i det gamle hus.

På restaurantens førstesal er der foruden et stort lokale med plads til selskaber, ligeledes et lille separat rum, kaldet kabinettet, med plads til seks gæster, hvor I kan nyde en forretningsmiddag eller en intim stund og en god middag i fred og ro.

 

Kontakt

ZELESTE_TAGLINE_POS.png

ZELESTE
Store Strandstræde 6
1255 København K

33 16 06 06
reservation@zeleste.dk