DSC_0775.jpg

Menu Aften

 

AFTEN MENU

Aftenmenuen på Zeleste byder på østers, hummer, fisk, skaldyrsfad og andre smagfulde retter lavet med sæsonens bedste råvarer. Spis i rolige omgivelser i vores hyggelige lokaler — find dine favoritter på menuen eller lad køkkenet sammensætte en sæsonaktuel tasting menu med vin, der matcher hele oplevelsen.

Book Bord

ØSTERS

Serveres med mignonette & citron.

Fine de Clair
6 stk. / 245 kr.

Amulette
6 stk. / 315 kr.

Friteret Østers
6 stk. / 265 kr.


SNACKS

Sojaristede Mandler — 45 kr.

Grønne Lucques Oliven — 55 kr.

Kroketter 3 stk. — 95 kr.
Rejer - hummer - aioli

Snacktallerken — 200 kr.
Oliven – mandler – grignotons – serranoskinke – vesterhavsost - græskarkerner


TASTING MENU 

Læn dig tilbage og lad køkkenet tage styringen. Vores kok sammensætter en sæsonaktuel menu bestående af fem retter fordelt på fire serveringer – med fokus på råvarer, balance og overraskelse.

5 retter / 4 serveringer — 595 kr. per person

VINMENU
Fire nøje udvalgte glas vin, tilpasset menuens retter, samt filtreret vand med eller uden brus.

4 glas & vand m/u brus — 435 kr. 


SKALDYRSFAD

En overdådig servering af udvalgte skaldyr – perfekt til deling! Vælg med eller uden hummer.

Skaldyrsfad — 450 kr. per person
Kammuslinger - gambas - pil-selv-rejer - østers - blåmuslinger - pommes frites

Skaldyrsfad — 700 kr. per person
Hummer - kammuslinger - gambas - pil-selv-rejer - østers - blåmuslinger - pommes frites


FORRETTER

Halv Hummer — 325 kr.
Dildkogt hummer - dildmayonnaise - grillet citron - ristet surdejsbrød

Skagentoast — 145 kr.
Håndpillede rejer - dildcréme - løjrom - citron

Laks — 145 kr.
Gravad laks - hovmestersauce - citron

Gambas — 245 kr.
Hvidløg - persille - citron

Pil Selv Rejer — 145 kr.
Grønlandske skalrejer - dildmayonnaise - citron

Kammuslinger — 215 kr.
6 stk. - vesterhavsost - hvidløg - panko - persille - smør

Tatar — 155 kr.
Rørt tatar - estragon - Dijon sennep - Cognac - cornichon - frisée salat

Løjrom — 185 kr.
Creme fraiche – purløg – rødløg – røsti


HOVEDRETTER

FISK & SKALDYR

Hel Hummer — 595 kr.
Dildkogt hummer - dildmayonnaise - grillet citron - ristet surdejsbrød

Dagens Fisk — dagspris
Med sæsonens grønt - valgfri side

Rødfisk — 325 kr.
Jomfruhummer sauce - svampe - valgfri side

Linguini Frutti de Mare — 305 kr.
Linguini pasta - gambas - Madagaskar rejer - blåmuslinger - blæksprutte - tomat - hvidvin

Moules Frites — 215 kr.
Hvidvinsdampede blåmuslinger - timian - fløde - pommes frites

VEGETAR

Gnocchi — 215 kr.
Sæsonens svampe - hvidløg - fløde - parmesan

KØD

Tatar Frites — 195 kr.
Rørt tatar (Dijon sennep - cognac - cornichon) - frisée salat - vinaigrette - pommes frites

Bøf — 325 kr.
Grillet striploin - svampe - løg - rødvinssauce - valgfri side


SIDES

Kartofler — 75 kr.
Grønkål - svampe - græskar - serranoskinke - parmesan

Broccolini – 75 kr.
Citronvinaigrette - parmesan - hasselnødder

Burrata — 75 kr.
Tomater – skalotteløg – rucola

Gulerødder — 75 kr.
Hvidostcréme - græskarkerner - appelsin - brøndkarse

Pommes Frites med aioli — 75 kr.


DESSERTER

Cheesecake — 95 kr.
Crumble - kompot

B52 — 95 kr.
Baileys is - kaffesyrup - appelsingel - marshmallows - hasselnødder

Ostetallerken — 115 kr.
Sprødt - sødt

Gateau Marcel — 105 kr.
Basilikum is - crumble

Petit Fours — 65 kr.
3 stk. hjemmelavet petit fours


Book bord

Drikke & Vinkort
Frokostmenu

Vores aftenmenu serveres hver dag fra kl. 17.
Vi oplyser gerne om allergener.
Bemærk venligst, at et gebyr opkræves ved betaling med firmakort eller kort udstedt uden for EU/EØS.